Wega

Wega

 

(Palmgårdens Lovely Dreamgirl)

 

 

Svensk Juniorvinnare 2014 (SE JV-14) och Svensk Champion (SE UCH)

 

Född 2013-06-23

 

Ögon u.a. 2015-11-26

 

Hjärta u.a. 2015-11-27

 

 

Får vi presentera 6 kg tung och 25 centimeter hög CHARM!

 

Wega är otroligt levnadsglad och tar för sig av allt som livet erbjuder. Full av upptåg och påhitt, så himla glad, pussig och en riktig pratkvarn. Hon är en stor personlighet som är mycket lättlärd, speciellt när det gäller egna påhitt som ger henne fördelar.

 

Hon har synpunkter på det mesta här i livet vilket hon gärna också talar om i olika ordalag beroende på vad hon vill. Hon låter som en liten kaffebryggare när hon puttrar runt på morgonen och är så glad att någon har vaknat i huset eller som en liten symaskin när hon vill att någon ska gosa med henne. Hennes repertoar är oändlig.

WEGA - Vårt älskade lilla lyckopiller

 

Trygg, pratig, glad, envis och smart!

Envis är även en annan egenskap som beskriver Wega på ett bra sätt. Hon tar kärleksfullt ansvar för flocken även om den inte är stor men det tycks inte bekymra Wega det minsta, det går alldeles utmärkt ändå tycker hon. Frågar ni Otto skulle han nog istället säga att hon håller på med ”småsyskonfasoner” men då Otto är en mycket klok ung man har han överseende med det och låter henne hållas. Ingen behöver tvivla på att Wega är hans ögonsten.

 

Wega trivs som bäst när hon får vara tillsammans och mysa med oss (sin familj) och när hon får ordentliga arbetsuppgifter såsom exempelvis ett klurigt viltspår eller spännande Nose Worksuppgifter. Då finns det inga gränser för hennes lycka vilket hon förmedlar till hela världen genom sina ”Tjohorop” och små glada studsbollshopp rakt upp i luften och så är det ju….en terrier måste få göra olika aktiviteter för att må bra.