Otto

Otto

 

(Harlekins Morris Minor)

 

Född 2011-07-09

 

Otto står ej till förfogande för avel men som högt älskad familjemedlem har han sin självklara plats på denna hemsida.

 

 

Får vi presentera 9 kg tung och 28 centimeter hög KLOKER!

 

Otto, finaste lilla vän, hur ska vi på bästa sätt kunna presentera dig på ett rättvist sätt. Du som har lärt oss så mycket om livet, i stort och smått.

 

Otto är en lugn och klok kille som lever sitt liv med eftertanke och tar det mesta med ro (så länge ingen obehörig sätter sin tass på Ottos revir för då har även denna lilla visa kille något att säga..grrrr).

 

Till skillnad mot Wega, som alltid vill vara allas medelpunkt, vill Otto inte alls vara i centrum. Han betraktar och väljer noga ut vem som han tar kontakt med. Helt nya människor visar han tydligt sin integritet gentemot och han har egentligen inget behov av att hälsa eller bli klappad av någon som är utomstående familjen. Däremot är han otroligt ”flockkär” = sin familj som Otto älskar innerligt. När han visar med hela kroppen hur mycket han älskar en….ja, då känner man sig väldigt speciell och utvald…en riktigt härlig känsla!

OTTO - Vårt älskade lilla hjärta

 

Trygg, glad, eftertänksam, klok, förnuftig och smart!

Otto är, precis som Wega, en stor personlighet. Det är så spännande att se hur han lever sitt liv, alltifrån hur han tar sig an ett viltspår (tar god tid på sig, ringar i spåret, kissar lite på någon bra tuva, funderar lite och har samtidigt järnkoll på vart viltspåret fortsätter för att sen helt lugnt och metodiskt jobba vidare i spåret) till hur han har varit med och tagit hand om och fostrat Wega från första stund (där hans filosofi hela tiden har varit en lugn och kärleksfull fostran).

 

Samtidigt finns det en massa bus i Otto. Han älskar när vi brottas eller när vi smyger som indianer (ja….då går Otto med låg tyngdpunkt tätt intill benen ”vajar” med kroppen och ”går ut på jakt”, såå charmigt! Och Wega är förstås med på noterna när det är bus på gång men att smyga som indianer…nja, är det verkligen en bra idé… när man kan smyga som en tiger.)