Balansbollar

Balansbollsträning är en stor del av våra roliga aktiviteter vi brukar göra och vår Matte är utbildad till diplomerad balansbollsinstruktör för hund.

 

Vill du också ha superroligt tillsammans med din hund? Då kanske balansbollsträning tillsammans med din hund är något du vill pröva på?

 

Nu kan du komma i gång på ett enkelt sätt genom att köpa ett träningshäfte med grundövningar för din hund. Träningshäftet är sammansatt av diplomerad balansbollsinstruktör hos Wegas Corner.

 

Träning på balansboll stärker precis hela kroppen på hunden, likaså balansen och kroppskontrollen, självförtroendet stärks och de allra flesta hundar tycker att det är superkul!

 

Balansbollsträning passar till alla hundar i alla åldrar, från valp till senior, till tävlingshunden eller till familjehunden!

 

Träningshäftet innehåller grundövningar på balansdisk och piggbollar (halvbollar) tillsammans med instruktioner (säkerhet, tidsintervaller och arbetsposition) samt bilder till varje grundövning. Träningshäftet avser friskvårdsträning, inte rehabilitering.

 

Träningshäftet finns att köpa på svenska eller engelska och kostar 199SEK/häfte.

 

Kontakta oss via vårt kontaktformulär om du är intresserad!